Winterpicknicks

Welkom bij de piknikfabrik!

luilekkeren in de natuur

Volg ons op


Een eindejaarsuitje met de vrienden, een nieuwjaarsdrink onder collega's, een origineel kerstfeest of gewoon wat frisse lucht tijdens de feestdagen?


Onze winterpicknicks verwarmen u tijdens de eindejaarsperiode. Kies voor het supergezellige prieel van de Gloriëtte in het Arboretum van Kalmthout of trotseer dapper de winter in het Grenspark Kalmthoutse Heide. 


Of leg eens een picknick onder de kerstboom.

Cadeaubonnen beschikbaar, stuur ons een mailtje.


De winterpicknicks zijn mogelijk vanaf 10 personen tussen begin december en 16 februari,

telkens van donderdag tot zondag.


We zijn gesloten in de krokusvakantie van 21 februari tot en met 1 maart 2020.


In 2020 bestaat de Piknikfabrik 5 jaar, wordt vervolgd!
Winterpicknicks in het Arboretum


De idyllische Gloriëtte in het Arboretum van Kalmthout vormt het decor van onze winterpicknicks. Met zicht op de winterse silhouetten van de plantentuin geniet je van een lekkere middaglunch in eigen gezelschap.


De vrijwilligers van het Arboretum bekleden de Gloriëtte met mooie plantencreaties en het prieel wordt sfeervol aangekleed met tafeldecoratie, boomstammen en schapevelletjes.

 


Praktische info


Het winteraanbod loopt van begin december 2019 tot 17 februari 2020 voor groepen van 10 tot 20 personen volgens beschikbaarheid. Reserveren kan via het bestelformulier op deze website.


De winterpicknicks worden op het middaguur geleverd. De Gloriëtte is voor het gezelschap gereserveerd van 12 tot 17 uur, tevens het sluitingsuur van het Arboretum.


Bij het pakket 'Stoverij op de Hei' kunt u kiezen uit één van de stoofpotjes voor het ganse gezelschap. Vanaf 20 personen heeft u de keuze uit twee stoofpotjes.


De Gloriëtte is een afgesloten ruimte met raampjes en staat bij mooi weer in het winterzonnetje. Buiten de Gloriëtte staan enkele tuinbanken en een gashaardje. Kleed je best warm aan en volgens het weerbericht.


Wenst u onze winterpicknicks in het Grenspark Kalmthoutse Heide of op een andere locatie, informeer gerust naar de mogelijkheden op info@piknikfabrik.be
Winterse kost: onze formules


Op de menu staan huisbereide warme gerechten en streekproducten, aangevuld met koude en warme dranken. In het bestelformulier staan extra's zoals wijnen en winterse dranken. De toegang tot de plantentuin van het Arboretum en het gebruik van de Gloriëtte is inbegrepen in de prijs, zie tweede prijs. Kinderen tot 12 jaar betalen 12 euro. Kies uit onderstaande pakketten.


Soep en co            20€/25€        

pompoensoep met garnituur

desembrood en goei boter

plankje van streekkazen en vleeswaren

mini-heidog

boerenvla

appelcake of worteltaart (+2 euro pp)

seizoensfruit 

lokaal appelsap

water

koffie

kruidenthee


Stoverij op de hei    30€/35€

stoofpotje keuze uit: rund/vol-au-vent/pompoen-linzen-geitenkaas

winters groenteslaatje

desembrood en goei boter

mini-quiche

boerenvla

appelcake of worteltaart (+2 euro pp)

seizoensfruit

lokaal appelsap

water

koffie

kruidenthee